De ervaringen van anderen

Ervaring van Madeleine, Data Report Evaluator, 31 jaar

“Ik wist niet goed hoe ik om moest gaan met de wereld om mij heen en dacht dat alles mijn schuld was. Door de training aanpak van stress heb ik geleerd om mezelf te accepteren en minder afhankelijk te worden van andermans mening en gedrag. Het was een leerzaam en soms ook een pijnlijk proces, maar ik heb nu ik eindelijk meer rust in mijn hoofd en lichaam!”

Lees verder»

Ervaring van René, Zwemonderwijzer, 63 jaar

“Voordat ik met de training begon had ik last van faalangst en weinig zelfvertrouwen. Kan ik het wel? Doe ik het wel goed? Vinden ze het wel leuk?
Ik voelde me altijd minderwaardig over mezelf; anderen konden het altijd beter.
Gaandeweg het volgen van de training kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en leerde ik omgaan met mijn (negatieve) gevoelens. Ik weet nu dat ik er ook mag zijn met mijn gevoelens en mening. Ik ben me meer gaan uiten en durf ook meer om hulp te vragen i.p.v. dat ik probeer om alles zelf op te lossen.”

Lees verder»

Ervaring van Jessica, arts arbodienst Bedrijfspoli

“Als arts werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde kreeg ik tijdens het spreekuur veelvuldig van medewerkers te horen dat Joke praktisch is ingesteld en op korte termijn al handvatten kan geven voor dat kleine stukje verbetering of verandering waar medewerkers in tijden van stress of burn-out zo naar snakken. Die effecten zag ik direct terug in mijn spreekkamer”

Lees verder»

Ervaring van Mirjam, Sociaal Cultureel werker, 45 jaar

“Ik ging altijd in een onnodig te hoge versnelling door het leven, waardoor ik uiteindelijk veel (lichamelijke) klachten kreeg. Door de training leerde ik mijzelf beter snappen en leerde ik o.a. om met (negatieve) emoties om te gaan in plaats van deze weg te drukken. Ik heb nu minder lijstjes in mijn hoofd en leg ik de lat voor mezelf lager: niet alles hoeft (perfect)🙂”

Lees verder»

Ervaring van Cindy, HR-adviseur, 35 jaar

“Ik heb mijn traject onder begeleiding van Joke gedaan, wat mij heel goed is bevallen. Ze is op een prettige manier energiek, oprecht geïnteresseerd en stelt de juiste vragen. Ik voelde me bij haar op mijn gemak en ik voelde mij gesteund. Er was een open sfeer waardoor ik het gevoel had dat ik alles met haar kon bespreken. Zonder haar had ik zeker niet uit dit traject gehaald wat het nu voor mij heeft betekend.”

Lees verder»

Ervaring van Hans, Praktijkopleider/CNC draaier, 52 jaar

“Vanwege aanhoudende gezondheidsklachten moest voor mijn werk het roer om. Gelukkig kan Joke erg goed luisteren en door het wederzijdse vertrouwen, de huiswerkopdrachten, enkele testen, haar deskundigheid en de vele tips, heeft dit voor mij in een erg fijne baan als inkoper/werkvoorbereider bij TMI-Group in Hengelo geresulteerd. Mede door de hulp en steun van Joke ben ik tot dit geweldige eindresultaat gekomen!”

Lees verder»

Ervaring van Sylvia, directiesecretaresse, 60 jaar

“Het coachingstraject had als doel mijn perfectionisme en faalangst terug te dringen, beter met mezelf om te gaan, te leren lummelen, gelukkig te zijn. Het traject bij Joke me veel gebracht. Ik heb veel over mezelf geleerd, ben door diepe dalen gegaan en heb nu meer balans in mijn leven gekregen. De vele handvatten die ze me heeft gegeven zullen me verder helpen bij het verdiepen en handhaven van het geleerde.”

Lees verder»

Ervaring van Kay, metselaar, 27 jaar

“Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren, naar wat ik wil en om mijn eigen pad te volgen. Dat is het mooiste van het traject, dat ik achter mijn eigen ben gekomen, wie ik ben en wat ik wil. Dat ik uitgestapt ben.”

Lees verder»

Ervaring van Margot, productieplanner/inkoper, 53 jaar

“Ik heb beter inzicht gekregen in wat echt bij mij past en ik heb ook breder leren kijken en zoeken naar andere soorten vacatures en in andere sectoren. Het onderdeel netwerken was ook erg verhelderend. Daar heb ik veel van geleerd. Dit heeft geresulteerd dat ik sinds november een nieuwe baan heb als Uitkeringsdeskundige bij het UWV. Een hele leuke uitdaging!”

Lees verder»

Ervaring van Desirée, docent speciaal onderwijs, 53 jaar

“Joke is een invoelend persoon, die rekening houdt met degene die zij voor zich heeft. Daardoor kon ik mij openen en mijzelf zijn. Ze voelt snel aan of zij het beste linksom of rechtsom kan gaan en kan afwijken van het standaard protocol. Ze is een sensitieve sterke persoonlijkheid die ik je zeker kan aanraden.”

Lees verder»

Ervaring van Kimberley, procesoperator, 22 jaar

“Door de huiswerkopdrachten en een talentenanalyse kreeg ik inzicht en zekerheid over waar ik wel en niet goed in was. Normaal gesproken verveel ik mij best wel snel en ben ik ook snel afgeleid, maar de gesprekken met Joke vond ik totaal niet saai. Het waren gesprekken die mij raakten.”

Lees verder»

Ervaring van Sanne, gastvrouw teamcatering, 33 jaar

“Door het traject bij Joke zit ik heel anders in mijn vel. Eerst voelde ik een soort rem in mijzelf, een blokkade, waardoor ik niet verder kon, maar die rem is helemaal weg! Ik heb veel meer zelfvertrouwen en ben nu allerlei functies aan het ontdekken en onderzoeken. Ik ga gesprekken aan met mensen die ik totaal niet ken. Dat voelt héél goed en …smaakt naar meer!”

Lees verder»

Ervaring van Agnes, docent kunsteducatie/fotograaf, 56 jaar

“Door mijn gesprekken met Joke lukte het mij om een pas op de plaats te maken, om vanaf een afstandje naar de hele warboel te kijken. We hebben samen mijn kluwen van zorgen ontward en geordend. Ik heb moeilijke knopen doorgehakt en ben nu zeer tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt. Met grote dank aan Joke: deskundig, zorgzaam, de perfecte gesprekspartner op dat moment in mijn leven!”

Lees verder»