Ervaring van Berthe, locatiemanager, 59 jaar

"Ik heb Joke ervaren als een open minded, geduldig luisterende coach, die een veilige omgeving bood, zodat ik de ruimte voelde om ook mijn minder goed ontwikkelde kanten te bespreken."

Berthe koos voor:

Nadat mijn werkzaamheden op een vervelende manier waren beëindigd, heb ik contact met Joke gezocht omdat ik niet meer helder had welk werk ik wilde gaan doen.
Wat ik als zeer prettig heb ervaren is het maken van een aantal testen waardoor het inzicht op wie ik was, welke vaardigheden ik heb en wat ik wil, vergroot werden. Dit is voor mij nog steeds een handig naslagwerk. De uitslag van deze testen zijn steeds het uitgangspunt voor onze gesprekken geweest. Dat gaf een duidelijke en gestructureerde manier van werken.

Ik heb Joke ervaren als een open minded, geduldig luisterende coach, die een veilige omgeving bood, zodat ik de ruimte voelde om ook mijn minder goed ontwikkelde kanten te bespreken.

Voor mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) invulling van hun werkzaamheden of op zoek zijn naar een nieuwe baan, kan ik Joke zeker aanraden!