Ervaring van Sylvia, directiesecretaresse, 60 jaar

"Het coachingstraject had als doel mijn perfectionisme en faalangst terug te dringen, beter met mezelf om te gaan, te leren lummelen, gelukkig te zijn. Het traject bij Joke me veel gebracht. Ik heb veel over mezelf geleerd, ben door diepe dalen gegaan en heb nu meer balans in mijn leven gekregen. De vele handvatten die ze me heeft gegeven zullen me verder helpen bij het verdiepen en handhaven van het geleerde.”

Sylvia koos voor:

Via een door de overheid gesubsidieerd loopbaanadviestraject voor 45+’ers ben ik bij Joke terecht gekomen. Ik had van begin af aan een klik met haar, voelde me veilig.

Tijdens dit traject bleek dat het goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling zou zijn om nog wat extra coachingsessies te doen om te leren omgaan met situaties in mijn privéleven en op het werk. Middels een burn-out scan bleek echter dat ik meer hulp nodig had. Ik ben bijna letterlijk van de ene dag op de andere in een diep gat gevallen. Joke heeft me in die tijd bijzonder goed bijgestaan. Ook buiten de sessies om, was ze altijd voor mij bereikbaar. Toen mijn werkgever me een coachingstraject aanbod, dacht ik direct aan Joke: dit traject wilde ik bij haar doen: bij haar voel ik me veilig, ze heeft veel kennis en ervaring op diverse terreinen, waaronder ook in de begeleiding bij een burn-out.

Het coachingstraject had als doel mijn perfectionisme en faalangst terug te dringen, beter met mezelf om te gaan, te leren lummelen, gelukkig te zijn. Het was een intensief traject, waarin o.a. een zeer uitgebreide TSI-Potentieelanalyse werd uitgevoerd. Daarnaast heeft Joke ook diverse keren de IEMT-methode ingezet, waarmee traumatische ervaringen uit mijn kindheid/jeugd verwerkt konden worden. In eerste instantie was ik er sceptisch over, maar het heeft gewerkt. Ik ben haar hiervoor heel dankbaar. Ondanks dat ik nog steeds in de burn-out zit en nu via een 2e spoortraject onderzoek wat mijn perspectief is op werkgebied, heeft het traject bij Joke me veel gebracht. Ik heb veel over mezelf geleerd, ben door diepe dalen gegaan en heb nu meer balans in mijn leven gekregen. De vele handvatten die ze me heeft gegeven zullen me verder helpen bij het verdiepen en handhaven van het geleerde.

Ik kan Joke ten zeerste aanbevelen: ze legt de vinger precies op de zere plek en lokt je uit om uit je comfortzone te komen door de confrontatie aan te gaan, vooruitgang te boeken en inzicht te krijgen in ingesleten denkpatronen. Joke heeft naast haar brede kennis en professionele houding een groot inlevingsvermogen: En dat allemaal in een veilige omgeving.