Ervaring van Agnes, docent kunsteducatie/fotograaf, 56 jaar

"Door mijn gesprekken met Joke lukte het mij om een pas op de plaats te maken, om vanaf een afstandje naar de hele warboel te kijken. We hebben samen mijn kluwen van zorgen ontward en geordend. Ik heb moeilijke knopen doorgehakt en ben nu zeer tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt. Met grote dank aan Joke: deskundig, zorgzaam, de perfecte gesprekspartner op dat moment in mijn leven!"

Agnes koos voor:

Ik had 4 verschillende banen: stuk voor stuk leuke banen en werkzaamheden die mij meestal ook wel goed afgingen. Maar door Corona viel een deel van mijn werk weg en kwam er ineens ruimte vrij om na te denken hoe ik mijn toekomst verder zou willen vormgeven: Wat voor werk wil ik doen? Waar word ik blij van? Waar liggen mijn kansen? Wat zijn hiervan de financiële consequenties? En hoe zorg ik ervoor dat ik daarnaast ook nog tijd voor mezelf en mijn familie overhoud?

Door mijn gesprekken met Joke lukte het mij om een pas op de plaats te maken, om vanaf een afstandje naar de hele warboel te kijken. We hebben samen mijn kluwen van zorgen ontward en geordend. Er bleek nog pijn van vroeger doorheen te spelen en ook nog de zorgen over mijn pubers van nu. Ook kreeg ik het inzicht dat ik een ‘bouwer’ ben en dat ik dat in een deel van mijn onderwijswerk niet kwijt kon en daar ongelukkig van werd.

Na onze gesprekken heb ik de tijd genomen om alles te overdenken en vooral ook om te voelen wat op dit moment het beste in mijn leven past en wat voor mij goed voelt om te doen. Ik heb moeilijke knopen doorgehakt en ben nu – een jaar later – zeer tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt. Met grote dank aan Joke: deskundig, zorgzaam, de perfecte gesprekspartner op dat moment in mijn leven!