Ervaring van Harry, Coördinator Publiekscatering, 51 jaar

"Ik ben meer over mezelf te weten gekomen dan ik voor mogelijk had gehouden. Het was voor mij een emotionele reis waar ik veel aan heb gehad."

Harry koos voor:

Nadat ik vanwege de Corona mijn baan was kwijtgeraakt, na 20 jaar op dezelfde locatie te hebben gewerkt, ben ik in een situatie geraakt waarin ik me radeloos en afgedankt voelde. Iemand wees me op het door de overheid gesubsidieerd ontwikkeladviestraject. Na een beetje zoeken kwam ik bij Joke terecht.

In diezelfde periode liep ook mijn al langdurende relatie ten einde. Toen kwam ik in een situatie terecht waarin ik geen uitweg meer zag.

In eerste instantie kwam ik voor puur loopbaanadvies, maar al snel gingen de gesprekken meer het diepe in en ben ik meer over mezelf te weten gekomen dan ik voor mogelijk had gehouden. Het was voor mij een emotionele reis waar ik veel aan heb gehad.

Als ik iemand tref die in een vergelijkbare situatie verkeert, beveel ik Joke van hart aan.