Ervaring van Mirjam, Sociaal Cultureel werker, 45 jaar

"Ik ging altijd in een onnodig te hoge versnelling door het leven, waardoor ik uiteindelijk veel (lichamelijke) klachten kreeg. Door de training leerde ik mijzelf beter snappen en leerde ik o.a. om met (negatieve) emoties om te gaan in plaats van deze weg te drukken. Ik heb nu minder lijstjes in mijn hoofd en leg ik de lat voor mezelf lager: niet alles hoeft (perfect)🙂"

Mirjam koos voor:

Over het resultaat en de aanpak van de  ‘Training Aanpak van Stress‘:
Het lukt mij nu ook om meer balans, rust en ontspanning in mijn dag aan te brengen. Ook ben ik milder voor mijzelf en zorg ik beter voor mijzelf. De opbouw van de training vond ik zeer goed. De dagelijkse oefeningen en het maken van de opdrachten waren intensief, maar noodzakelijk om een gedragsverandering in je levensstijl te kunnen maken. Ik vind dit een heel sterk punt van de training, waardoor deze heel effectief is. De gesprekken met de coach waren voor mij ook zeker van toegevoegde waarde!