Ervaring van Desirée, docent speciaal onderwijs, 53 jaar

"Joke is een invoelend persoon, die rekening houdt met degene die zij voor zich heeft. Daardoor kon ik mij openen en mijzelf zijn. Ze voelt snel aan of zij het beste linksom of rechtsom kan gaan en kan afwijken van het standaard protocol. Ze is een sensitieve sterke persoonlijkheid die ik je zeker kan aanraden."

Desirée koos voor:

In 2013 kreeg ik een auto-ongeluk. Door dat ongeluk werden niet alleen mijn rugwervels verplaatst, maar lagen ook alle andere laatjes in mijn hoofd door elkaar. Én door mijn klachten kon ik mijn oude werk niet meer doen. Zo kwam ik bij Joke in een re-integratietraject 2e spoor terecht, waarbij Joke mij helpt bij het opstellen van een nieuw persoonsprofiel, beroepsprofiel en mij ondersteunt bij het zoeken naar werk. Tijdens dit traject moest ik eerst o.a. een levenslijn maken. Ik wist wel dat daar wat zat, maar niet dat het zó vast zat. Ik ontdekte dat ik op alle fronten perfect wilde zijn, waar dat vandaan kwam en dat dat niet meer hoeft, dat ik dat los mag laten. Als ik het traject bij Joke niet gedaan had, dan zou ik deze blokkade op een ander moment in mijn leven weer zijn tegengekomen. Dan was ik door blijven modderen en zou ik bot op een ander reageren wanneer ik mij in het nauw gedreven voel. Ik heb geleerd om mijn zegje te doen zonder daarbij boos op een ander te worden.

Joke is invoelend persoon, die rekening houdt met degene die zij voor zich heeft. Daardoor kon ik mij openen en mijzelf zijn. Het voelde veilig. Normaal gesproken kan ik mij weleens irriteren aan een persoon en tijdens het traject botsten we ook weleens met elkaar, maar op een mooie manier. Joke voelt snel aan of zij het beste linksom of rechtsom kan gaan. Ze kan afwijken van het standaard protocol. Ze is een sensitieve sterke persoonlijkheid die ik je zeker kan aanraden.

Matrixcoaching – Hoofd opruimen
Door het opruimen van mijn hoofd is het nu heerlijk rustig in mijn hoofd en maak ik mij niet meer zo druk over wat andere mensen van mij vinden.