Ervaring van Pauline, beeldend kunstenaar/restaurateur, 62 jaar

"Ik heb bij Joke maar 2 sessies gehad. Niet zoveel, maar in korte tijd heb ik meer inzicht en bevestiging gekregen in waar ik sta, wie ik ongeveer ben en waar ik goed in ben en in welke hoek op de arbeidsmarkt ik het zou kunnen zoeken."

Pauline koos voor:

Ik heb bij Joke maar 2 sessies gehad. Niet zoveel, maar in korte tijd heb ik meer inzicht en bevestiging gekregen in waar ik sta, wie ik ongeveer ben en waar ik goed in ben en in welke hoek op de arbeidsmarkt ik het zou kunnen zoeken.

Joke zet zich volledig in, levert geen half werk. En heeft humor, het is geen zware bedoening, wat ik fijn vind. Kortom, leerzaam en leuk en wat ik ook zal onthouden is haar aanrader (in mijn geval dan): het boek met de titel ‘Hoe word je alles’. Daar werd ik vrolijk van.