Ervaring van Hans, Praktijkopleider/CNC draaier, 52 jaar

"Vanwege aanhoudende gezondheidsklachten moest voor mijn werk het roer om. Gelukkig kan Joke erg goed luisteren en door het wederzijdse vertrouwen, de huiswerkopdrachten, enkele testen, haar deskundigheid en de vele tips, heeft dit voor mij in een erg fijne baan als inkoper/werkvoorbereider bij TMI-Group in Hengelo geresulteerd. Mede door de hulp en steun van Joke ben ik tot dit geweldige eindresultaat gekomen!"

Hans koos voor:


Re-integratie 2e spoor

Na jaren werken met gezondheidsklachten kwam de conclusie dat mijn werk als praktijkopleider/CNC draaier helaas niet meer ging. Omdat dit al de tweede keer was dat ik langere tijd in de ziektewet zat en een aangepaste machine en werk niet bleken te helpen, kwam ik in een tweede spoortraject terecht.
Joke kende ik al van een eerder ontwikkeladviestraject en zo heb ik haar ook gevraagd mij in het tweede spoor te begeleiden.

In het begin was dit een lastig traject voor mij. Dit kwam omdat het roer voor mij helemaal om moest en ik naar totaal ander werk op zoek moest. Gelukkig kan Joke erg goed luisteren en door het wederzijdse vertrouwen, de huiswerkopdrachten, enkele testen, haar deskundigheid en de vele tips, zijn we samen tot een lijst met alternatieve functiemogelijkheden gekomen; functies die passen bij wie ik ben, bij wat ik kan en bij wat ik wil.

Na een periode van solliciteren, heeft dit alles uiteindelijk geresulteerd in een erg fijne baan als inkoper/werkvoorbereider bij TMI-Group in Hengelo. In deze functie kan ik mijn kennis van de metaalsector blijven gebruiken en is ook mijn wens voor meer klantcontact in vervulling gegaan.
Mede door de hulp en steun van Joke ben ik tot dit geweldige eindresultaat gekomen.
Joke bedankt voor het luisteren en de begeleiding in dit traject. Je bent echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar werkgeluk!