Loopbaancoaching

In een economisch moeilijk klimaat en onder druk van ontgroening en vergrijzing, is duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers belangrijker dan ooit te voren. Uw organisatie heeft nu, maar ook op de lange termijn behoefte aan competente en gemotiveerde medewerkers. U wilt talent en potentieel tot ontwikkeling brengen en voor uw organisatie behouden.

Uw medewerkers hebben behoefte aan groei in hun loopbaan, aan optimaal gebruik van hun vaardigheden en aan waardering voor hun bijdrage. Organisatiedoelen en loopbaanontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een organisatie die in haar medewerkers investeert, krijgt dit in de vorm van een grotere motivatie, betrokkenheid, gezondheid, minder verzuim en een hogere productiviteit van de medewerkers terug.

Zelfs als u zelf een P&O professional in dienst heeft, kan een frisse externe blik op loopbaanvraagstukken verhelderend werken.

Content Talent biedt in loopbaancoaching voor bedrijven de volgende trajecten aan

Na afloop van het loopbaancoachingstraject is aanvullende coaching mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke coaching, jobmarketing, re-integratie en outplacement.

Heeft u vragen of interesse? U kunt direct contact met ons opnemen.