Re-integratie

U bent ziek, werkloos, arbeidsongeschikt of herintreder en wilt weer aan het werk. Als u een tijd niet of minder heeft gewerkt, kan dat best een grote stap zijn. U heeft geen werkgever en u zoekt een baan die bij u past. Wij helpen u hierbij met een re-integratietraject. Wat houdt zo’n traject in? Welke mogelijkheden heeft u? En wat kunt u zelf doen?

Content Talent biedt verschillende vormen van begeleiding bij re-integratie aan. Als u een WAO- / WIA- / WAZ- / Wajong-/ of Ziektewetuitkering (ZW) heeft, kunt u met de Individuele Re-integratieOvereenkomst (IRO) uw eigen re-integratiebureau uitkiezen om u bij uw re-integratie te laten ondersteunen. Maar ook als u niet voor een IRO in aanmerking komt, kunnen wij u bij uw re-integratie met een traject op maat helpen. Ook als u nog bij uw huidige werkgever in dienst bent of geen uitkering heeft. Dit kan, naar gelang uw wens, in overleg met uw werkgever en/of arbodienst plaatsvinden. 

Heeft u vragen of interesse? U kunt direct contact met ons opnemen.

Werkwijze
Een re-integratietraject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een ‘klik’ dan plannen we een afspraak voor een intakegesprek. Samen stellen wij uw persoonlijke trajectplan op. Hierbij houden we rekening met uw eventuele beperkingen, maar kijken we vooral naar uw mogelijkheden. Indien nodig kan een cursus of opleiding onderdeel van het traject zijn. Uw traject is altijd maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke behoefte en wensen. Klik hier voor de onderdelen die in het re-integratietraject opgenomen kunnen worden.
Een re-integratietraject duurt in de regel enkele maanden tot een jaar.

U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek.