Persoonlijke coaching

Loopt u al een tijdje te piekeren over uw werk of loopt u telkens tegen dezelfde knelpunten en hobbels in uw werk aan? Rollen en functies veranderen voortdurend en onze hedendaagse maatschappij stelt steeds hogere eisen aan ons persoonlijk functioneren.
De persoonlijke coaching van Content Talent kan u net dat inzicht en die steun bieden die u voor het overwinnen van deze knelpunten nodig heeft.

Coachingsvragen zijn altijd persoonlijk en gaan bijvoorbeeld over hobbels in het omgaan met perfectionisme, (dis)balans tussen werk en privé, of het groeien in uw nieuwe functie. Misschien botst uw visie telkens met de organisatie, of komt u juist moeilijk voor uzelf op. Coachingsvragen komen in alle lagen van organisaties voor.

Doel van de persoonlijke coaching van Content Talent is dat u zich gesteund voelt, inzicht in uw situatie krijgt en dat u eventuele belemmerende gedragspatronen en overtuigingen leert (her)kennen. U leert hoe u invloed op de situatie kunt uitoefenen en krijgt passende handvatten of methodieken aangereikt. U wordt uitgedaagd om aan oplossingen te werken. In de gesprekken doen we wat voor het bereiken van de afgesproken doelen nodig is.

Content Talent biedt de volgende vormen van persoonlijke coaching aan

U kunt op particuliere basis, maar ook in samenspraak met uw werkgever of uitkeringsinstantie een traject voor persoonlijke coaching starten.

U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek.

Na afloop van de coaching is eventueel aanvullende begeleiding mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van loopbaancoaching, jobmarketing, re-integratie of outplacement.