Intensieve individuele CV-sessie

Wist u dat een gemiddelde P&O’er of selecteur in één oogopslag, in soms maar 15 seconden, uw CV scant en dan een beeld van uw persoon heeft gevormd? Het is daarom de kunst een CV te maken, die de selecteur triggert u te willen zien en spreken.
Hoe u zo’n CV maakt? Door uw CV op het werk wat u wilt gaan doen af te stemmen.

In de intensieve individuele CV-sessie maakt u onder begeleiding van een coach een CV dat op het werk dat u wilt gaan doen gericht is.

Aan het eind van de sessie heeft u een persoonlijk CV

  • Een CV met daarin de werkervaring, die voor het werk dat veroverd moet worden relevant is en die u als gewoon ervaart, maar juist uniek is.
  • Een CV met een krachtig profiel over wie u op dit moment op de arbeidsmarkt bent.
  • Een CV met (deeltijd)opleidingen, trainingen op de juiste plaats, waar zij tot hun recht komen.
  • Een CV dat in één oogopslag concreet en helder is en waar geen werkgever omheen kan.
  • Een CV die u met trots vervult en daarom graag aan uw netwerkcontacten geeft of bij sollicitaties inbrengt.

U kunt op particuliere basis, maar ook in samenspraak met uw werkgever of uitkeringsinstantie een intensieve individuele CV-sessie starten.
Heeft u vragen of interesse? U kunt direct contact met ons opnemen.

Werkwijze
Voorwaarde voor deelname aan de intensieve CV-sessie is dat u weet wat u op de arbeidsmarkt wilt doen en dat van binnenuit ook zo voelt.
Om verbanden tussen uw studie- en loopbaanstappen te kunnen leggen, vragen wij in deze sessie heel goed door op alles wat u in uw leven, studie en werk heeft gedaan. Pas als u de ‘rode draad’ in uw werkleven herkent en in uw eigen woorden kunt vertellen, ontstaat het persoonlijk CV.
Bij een CV-sessie zijn we ongeveer 2,5-3 uur samen intensief aan de slag. De tijd kan over één sessie, maar ook over twee sessies verdeeld worden.

De intensieve individuele CV-sessie kan ook als onderdeel in een groter traject opgenomen worden, bijvoorbeeld in een loopbaancoaching-, re-integratie- of een outplacementtraject.

U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek.