Algemeen Onderzoek Loopbaan

Wie u ook bent en wat uw plannen ook zijn, er zijn momenten dat u even een pas op de plaats maakt. U wilt uw loopbaan tegen het licht houden en heeft daarbij voldoende aan een normaal intensief traject. Dan is ons Algemeen Onderzoek Loopbaan een prima ondersteuning.

Aan de hand van uw specifieke loopbaanvraag, brengt u onder begeleiding uw persoonsprofiel in beeld, met daarin:

  • uw kwaliteiten, beperkingen en ontwikkelpunten
  • energiegevende en energienemende aspecten in werk
  • uw drijfveren en motivatie
  • welke taken het beste bij u passen
  • in welke werkomgeving u het best tot uw recht komt.

Aansluitend stelt u een functieprofiel samen met functies die bij uw persoonsprofiel aansluiten. Eventueel inventariseren we een nieuwe opleidingsbehoefte.  Aan het eind van het traject heeft u een helder beeld van wie u bent - uw persoonsprofiel - wat bij u past - uw beroepsprofiel - en wat u op dit moment het liefst wilt doen. We sluiten af met een actieplan met daarin de stappen voor een realistisch, energiegevend perspectief voor de toekomst.

Werkwijze
Het traject start met een intakegesprek, waarin we uw huidige situatie en uw vragen in kaart brengen en doelen vaststellen. Het onderzoek bestaat, inclusief intakegesprek, uit 6 gesprekken van 1 a 1,5 uur. De gesprekfrequentie varieert van elke week tot om de week. In de tussenliggende periodes werkt u aan huiswerkopdrachten. Het onderzoek vraagt een doorlooptijd van 7-10 weken.
Dit onderzoek kan eventueel met een TSI-gedrag- en/of drijfverenanalyse worden uitgebreid.

Na afloop van het algemeen onderzoek loopbaan is aanvullende coaching mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke coaching, jobmarketing, re-integratie of outplacement.

U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek.